Условия за пазаруване

Поверителност на данните

Damskidrehi.bg събира информация за потребителите си,както следва;име,фамилия,телефон за контакт,e-mail адрес за доставка.

Тези детайли са ни необходими за изпълнение на поръчките и лесна комуникация с Вас.

Дадената от Вас лична информация няма да бъде предоставена на трети лица.

 Как да се поръча?

След като направите своя избор,преминете към определяне на размер и цвят.

Важно е преди да изберете размер от падащото меню да измерите свойте индивидуални мерки и след това изберете подходящия размер

Damskidrehi.bg  не носи отговорност за не точно възпроизвеждане на цветовете,дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи ,които се използват за достъп до магазина.

Като приключите с добавянето на избраните продукти,кликнете върху „КОЛИЧКА”за окончателно подтвърждаване  на поръчката.

Попълнете адресната форма и изпратете.

 Плащания,срок на доставка:

В случайте,когато доставката е в рамките на България

Плащането на избраните от Вас облекла е при получаване на пратката,с наложен платеж.

Срок на доставката за страната-в рамките на пет работни дни. Куриерската услуга е от врата- до врата,според тарифата на куриерската фирма.

 Информaция за цените на куриерските услуги може да видите тук:

https://www.econt.com/services/courier-services

 https://www.speedy.bg/priceList/

Доставка при покупка над 100,00 лв - БЕЗПЛАТНА

 В случай,когато доставката е извън България;

Плащането на избраните облекла е по банков път.В момента на получаване на дължимата сума,пратката се придвижва от куриерската компания,като срока на доставка зависи от  държавата и населеното място.

С изпращането на стоката  Вие се съгласявате с горепосочените условия със силата на договор.Нашите условия за поръчка,плащания и срок на доставка са съобразени с условията,посочени в Закона  за защита на потребителите. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник,

Всички цени са с включено ДДС.

 Връщане на продукт:

Ако решите да върнете продукта,то може да го направите след като предварително ни информирате на един от посочените телефони за обратна връзка, в срок не по-късен от 14 дни от датата на получаване:

+359 899 194 913;

+359 898 734 472

чрез e-mail на адрес;

office@damskidrehi.bg

Артикулът трябва да бъде върнат в оригиналното си състояние, в което е бил доставен.
Продукти, които подлежат на връщане трябва да НЕ са носени, нацапани или преминали някаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикетите). Задължително трябва да запазите и предоставите при връщане на стоката КАСОВАТА БЕЛЕЖКА. Транспортните разходи са за Ваша сметка. 
Ако състоянието на върнатата стока не отговаря на горепосочените условия, ние ще върнем пратката, като разходите са за Ваша сметка, а сумата, за която сте го закупили става невъзвращаема.
При връщане, продукта трябва да бъде отново изпратен до нас с куриерската компания, на която сме се доверили.В случай че, поръчаните от Вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние в рамките на 14 работни дни от получаване на пратката според условията от чл.55 от Закона за Защита на Потребителите. Моля, следвайте стриктно инструкциите за експлоатация на дрехите, които се намират на водните етикети от вътрешната страна на артикула. При неправилна експлоатация от клиента  фирмата не приема рекламации и всички куриерски разходи са за сметка на клиента.

 В случай на каквито и да било въпроси - не се колебайте да се свържете с нас  на телефони;

+359 899 194 913 онлайн магазин

+359 898 734  472 управител

 

 

Обади се сега