Блог

5-те най- важни цветови тенденции за есен / зима 2019
Есента вече чука на вратата. Време е да помислим за есенната мода, за да сме в крак с това, което е ново, и с това, което предстои. И така: има изобилие от новости в модата, които да очакваме с нетърпение при настъпването на есента. Днес се задълбочаваме в модерните цветове, които ще бъдат навсякъде през настоящия октомври. За щастие можете да получите информация за някои от тези шикозни нюанси в момента, ако сте нетърпеливи да изпреварите другите. От Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж модните подиуми за есен/ зима 2019 ни казват следното. 

17-те модни тенденции, които трябва да знаете за есен / зима 2019- 2020Зимата на 2019 е определена като сезон на контрастите. Едната крайност е, че дизайнерите отдават почит на не толкова дискретната пищност на френската буржоазия. Другата е пънк духът, който може да се усети във въздуха, да се смее на установените неща и да вдъхновява силуетите на женския бунт.

Въпреки противоречивостта си, тези тенденции споделят общ знаменател- те прославят съвременната жена, а не създават невъзможен идеал, който да преследваме. Такива са тенденциите, определящи модния пейзаж през есен/ зима 2019- 2020:

По- малкото е повече: комбинацията с къси панталони е тук за лятотоПо- забавно е от пола и по- малко формално от панталони, голямата тенденция за сезона ще покрие всички метеорологични условия.

Късите панталони са толкова актуални, че дори се носят в комбинация с костюм, например лейди Гага на сцената и Хилъри Клинтън в Конгреса. Сега най- новата версия на тази тенденция е много по- разпускаща и е обърната с поглед към лятото.

Фитнес потници за мъже: Всичко, което трябва да знаете 

За да изглеждате най- добре, трябва да изберете дрехи, които подчертават добрите ви страни и да скриват тези, които са по- малко ласкателни.

 Бъдете внимателни с хоризонтални ивици и цветни сектори. В зависимост от това къде се намират те могат да бъдат много благоприятни или точно обратното. Избягвайте хоризонтални линии или шарки, които са разположени на корема, тъй като създават впечатление, че сте по- широки там. Определено не е най- доброто.

Десетте модни артикула, които ще завладеят сърцата ни в топлото време Има ли някой друг, който не е сигурен кой сезон е навън!?

Преди няколко седмици беше горещо, сега времето е хубаво, подходящо за пролетта, топло и прохладно. Ако погледнем времето през следващата седмица, не виждаме нищо друго освен дъжд и облаци. Ще бъде ли времето отново предсказуемо ?!

Едно нещо, обаче, можем да предвидим, че независимо от климата официалната промяна в сезона приветства нуждата от свеж гардероб.

И, за щастие, приятното топло време скоро ще ни завладее.

Ризи и свежи тенденции Разбираемо е: колкото по-горещо става, толкова по-малко дрехи искате да носите. За много от нас ризите са извън дневния ред, но това може да се промени. Новото поколение ризи са по- небрежни, по- разнообразни и по-стилни от старите си предшественици с якички около врата. Направени са за обличане отгоре или отдолу, по- свободни и идеални за слънчевия сезон. Това са петте стила, които не можем да се сдържим да не ви представим.

7 причини, защо трябва туниката да е част от вашия гардероб Истината е, че всяка дама трябва да има поне една туника в своя шкаф. Те са толкова различни. Можете да ги обличате отгоре или отдолу или дори да ги носите с клин или дънки по тялото, за да създадете безкрайно разнообразие във външния си вид. Наистина не можем да не ви споделим защо туниките са абсолютно идеалното допълнение към тазгодишния пролетен и летен гардероб. Ето 7 причини, поради които може да искате да се снабдите с няколко сладки туники този сезон

Жив корал - цвета на 2019 Кажете довиждане на розовото на хилядолетието (Millennial pink). Друг розов нюанс ще бъде хита на 2019 г. - поне според Pantone.

Компанията обяви днес, че Living Coral, ярък коралов нюанс, е неговият Цвят на годината за 2019. Pantone описва Живия Корал като "анимиран, животворящ оттенък на оранжево, със златни елементи." Цветът на миналата година беше Ultra Violet, дълбоко лилав оттенък. (Въпреки вездесъщата му природа, розовото Millennial pink никога не е било цвят на Pantone на годината - Pantone всъщност няма оттенък, наречен така!)Топ 10 модни тенденции пролет/ лято 2019 Макар модните подиуми да показват какво следва в модата, улиците са тези, които определят не само бъдещето, но и тенденцията в момента. Така че, ако искате да поддържате гардероба си в крак с модата, най-добрите световни звезди на уличния стил имат вдъхновението, от което се нуждаете. Всеки сезон тези стилни дами показват най-новите и най-актуални модни тенденции и пролет/ лято 2019 не прави изключение. От Париж и Милано до Лондон и Ню Йорк, всяка седмица на модата се отличаваше с изключителни решения и секси вид. Тук представяме най-важните тенденции за сезона, за да ги добавите към списъка си за пазаруване.

Предимствата на материала вълна Древен материал, почитан поради многото си свойства, вълната намалява популярността си в наши дни поради възхода на синтетиката. За да се насърчи по-доброто разбиране и оценяване на класическата прежда се правят изложби и разяснителни кампании. Принцът на Уелс стартира и глобална кампания с подобна цел за повишаване на осведомеността за ползите от вълната за околната среда.

Показва 1 до 10 от 14 (2 страници)

Бюлетин

 
Обади се сега