Блог

Ризи и свежи тенденции Разбираемо е: колкото по-горещо става, толкова по-малко дрехи искате да носите. За много от нас ризите са извън дневния ред, но това може да се промени. Новото поколение ризи са по- небрежни, по- разнообразни и по-стилни от старите си предшественици с якички около врата. Направени са за обличане отгоре или отдолу, по- свободни и идеални за слънчевия сезон. Това са петте стила, които не можем да се сдържим да не ви представим.

7 причини, защо трябва туниката да е част от вашия гардероб Истината е, че всяка дама трябва да има поне една туника в своя шкаф. Те са толкова различни. Можете да ги обличате отгоре или отдолу или дори да ги носите с клин или дънки по тялото, за да създадете безкрайно разнообразие във външния си вид. Наистина не можем да не ви споделим защо туниките са абсолютно идеалното допълнение към тазгодишния пролетен и летен гардероб. Ето 7 причини, поради които може да искате да се снабдите с няколко сладки туники този сезон

Жив корал - цвета на 2019 Кажете довиждане на розовото на хилядолетието (Millennial pink). Друг розов нюанс ще бъде хита на 2019 г. - поне според Pantone.

Компанията обяви днес, че Living Coral, ярък коралов нюанс, е неговият Цвят на годината за 2019. Pantone описва Живия Корал като "анимиран, животворящ оттенък на оранжево, със златни елементи." Цветът на миналата година беше Ultra Violet, дълбоко лилав оттенък. (Въпреки вездесъщата му природа, розовото Millennial pink никога не е било цвят на Pantone на годината - Pantone всъщност няма оттенък, наречен така!)Топ 10 модни тенденции пролет/ лято 2019 Макар модните подиуми да показват какво следва в модата, улиците са тези, които определят не само бъдещето, но и тенденцията в момента. Така че, ако искате да поддържате гардероба си в крак с модата, най-добрите световни звезди на уличния стил имат вдъхновението, от което се нуждаете. Всеки сезон тези стилни дами показват най-новите и най-актуални модни тенденции и пролет/ лято 2019 не прави изключение. От Париж и Милано до Лондон и Ню Йорк, всяка седмица на модата се отличаваше с изключителни решения и секси вид. Тук представяме най-важните тенденции за сезона, за да ги добавите към списъка си за пазаруване.

Предимствата на материала вълна Древен материал, почитан поради многото си свойства, вълната намалява популярността си в наши дни поради възхода на синтетиката. За да се насърчи по-доброто разбиране и оценяване на класическата прежда се правят изложби и разяснителни кампании. Принцът на Уелс стартира и глобална кампания с подобна цел за повишаване на осведомеността за ползите от вълната за околната среда.

Модни тенденции - каре и пепит За повечето хора гледката на каре вероятно ще предизвика нежелани спомени за   униформите в средното   училище. Именно това са тези тежки плисирани поли, предизвикващи сърбеж, които не се поддават на свиване и са   склонни да ти се увиват около краката или да висят. Но през това време на годината (през зимата) карето и пепитът   изглежда точно на място. Малко дрехи събуждат духа на празника съвсем точно като весело пурпурно палто или шал.   Съчетани с непринуден провинциален чар, те са просто нещо удобно за зимните дни.


КАК ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ СТИЛНО, НОСЕЙКИ РАЙЕСкъпи дами, искаме да започнем с това, че както няма идеални хора, така няма и перфектни тела. Но тук на помощ идват различни трикове, с които да покажем нещо, да прикрием друго и да създадем ефект на стил, красота и женственост.

Модни съветиБез съмнение, всички жени мечтаят да притежават дълги крака и стройна фигура като моделите от световния подиум. Не всяка от нас обаче се ражда с толкова добри гени, а за съжаление, спортът и хилядите разтягания също не дават търсените резултати. Нека бъдем честни: да си нисък никак не е приятно. Но именно тук идва на помощ най-доброто дамско оръжие – модата.


Тенденции лято 2018Този сезон е белязан от роклите с флорални щампи! Без значение колко не новаторски изглеждат цветята за топлите месеци, факт е, че те не могат да бъдат избегнати. Независимо коя модна публикация или продукти на търговец на дребно разглеждате, ще забележите, че дамските рокли с флорални щампи винаги се появяват под някаква форма или степен. Ето някои от по-новите тенденции, които са актуални през 2018 г. според списание Vogue, и с които ще бъдете в крак с модата в следващите няколко месеца. От рози, маргаритки и слънчогледи до абстрактни цветчета- със сигурност ще намерите нещо подходящо за себе си. Ако мислите, че всички цветя са създадени еднакви, помислете отново, защото ще ви отведем през пет различни версии по-долу.


Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Бюлетин

 
Обади се сега