Рекламации и връщане

Ако решите да върнете продукта,то може да го направите след като предварително ни информирате на един от посочените телефони за обратна връзка, в срок не по-късен от 14 дни от датата на получаване:

+359 899 194 913;

+359 898 734 472

чрез email на адрес;

 office@damskidrehi.bg

Изтегли документ за рекламация

Артикулът трябва да бъде върнат в оригиналното си състояние, в което е бил доставен.
Продукти, които подлежат на връщане трябва да НЕ са носени, нацапани или преминали някаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикетите). Задължително трябва да запазите и предоставите при връщане на стоката КАСОВАТА БЕЛЕЖКА. Транспортните разходи са за Ваша сметка.  При замяна на артикулите с друг размер или друг модел, транспортните разходи отново са за сметка на клиента. 
Ако състоянието на върнатата стока не отговаря на горепосочените условия, ние ще върнем пратката, като разходите са за Ваша сметка, а сумата, за която сте го закупили става невъзвращаема. 

В случай че, поръчаните от Вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние в рамките на 14 работни дни от получаване на пратката според условията от чл.55 от Закона за Защита на Потребителите. Моля, следвайте стриктно инструкциите за експлоатация на дрехите, които се намират на водните етикети от вътрешната страна на артикула. При неправилна експлоатация произвoдителят не приема рекламации и всички куриерски разходи са за сметка на клиента.